Toewijzing startbewijs

Door de grote belangstelling voor de Triathlon van Woerden zijn wij genoodzaakt om startplaatsen toe te wijzen* op alle afstanden. Dit geldt zowel voor individuele deelnemers als trio’s.

Alle winnaars per categorie van de voorgaande editie krijgen een startbewijs toegekend, mits ze zich op tijd in hebben geschreven. De overige plaatsten worden gewogen ingedeeld, zodat we per categorie een evenwichtig deelnemersveld hebben bij elke start.

Deelnemers verhouding 2018: 60% Woerdenaar, 40% deelnemers van buiten Woerden op de achtste triathlon, de kwart triathlon en bij trio’s.

Wachtlijst

Heb je geen startbewijs toegewezen gekregen dan kom je op de wachtlijst. Valt er een deelnemer uit dan wordt volgens de gewogen indeling** de eerste op de wachtlijst die in aanmerking komt ingedeeld.

Startbewijs is niet overdraagbaar

Het startbewijs dat je hebt ontvangen is niet overdraagbaar. Je kan je afmelden via dit formulier.

* De procedure van toewijzing dient niet verward te worden met een loting het is een gewogen indeling.
* Bij toewijzing wordt gekeken wordt naar samenstelling van leeftijdscategorieën in elke startgroep. Zo krijgen we bijvoorbeeld niet 40 deelnemers in H20 hebben en maar 2 deelnemers in H50. We behouden hierdoor een evenwichtig wedstrijdveld en strijd in alle categorieën.
** Bij het inpassen van een deelnemer van de wachtlijst wordt de eerstvolgende op de wachtlijst in de leeftijdscategorie waar iemand uitvalt het startbewijs toegekend.
©1984 - 2018 Stichting Triathlon Woerden
Alle gegevens onder voorbehoud.