De laatste dagen van 2018 naderen en dat betekent dat de inschrijving voor de 35e editite aanstaande is.

Net als andere jaren opent de inschrijving op 1 januari om 00:00. 

Om jullie sneller uitsluitsel te kunnen geven over de toegewezen startbewijzen is er besloten om de inschrijving vanaf 2019 na 5 dagen te sluiten. Je hebt van 1 januari tot en met 5 januari om je in te schrijven. Uiterlijk twee weken na sluiting van de inschrijving laten we je weten of je een startbewijs hebt of dat je op de wachtlijst staat.

De kosten voor inschrijving zijn gelijk aan die van 2018. Let wel op dat een daglicentie van de NTB van € 7,75 naar € 8,00 is verhoogd. Informatie over wanneer je een daglicentie moet aanschaffen staat ook op deze pagina op de website.

Neem dus gerust de tijd om met familie en/of vrienden te toasten tijdens de jaarwisseling. Bij het toewijzen van startbewijzen wordt niet gekeken of je op 1 januari of op 5 januari hebt ingeschreven.

We zien je inschrijving graag tegemoet.

IN ÉÉN WOORD: GEWELDIG

“IN ÉÉN WOORD: GEWELDIG” “Na maanden voorbereiden was het gisteren eindelijk zover. De 35e (muzikale) editie van Triathlon Woerden. Na de altijd...

Bekijk de uitslagen van de 35e editie

Zodra gegevens door MyLaps zijn verwerkt zie je hier de uitslagen.

Bijna zover

Nog even en dan is het zover. Morgenochtend om 7:00 uur staan de opbouwploegen klaar om alles in orde te maken voor de eerste start om 13:00. Als...