Inschrijving achtste triathlon, kwart triathlon, trio-teams en business trio-teams

De inschrijving voor de Triathlon Woerden gaat open op 1 januari 00:00 van het jaar waarin de triathlon plaats vindt. Deze blijft 5 dagen open (van 1 januari tot en met 5 januari). Je hoort uiterlijk twee weken na sluiting van de inschrijving of je een startbewijs is toegekend.

Er zijn maximaal 500 startplaatsen beschikbaar.

  • 100 trio teams
  • 50 business trio teams
  • 150 deelnemers kwart triathlon
  • 200 deelnemers achtste triathlon (gesplitst in twee startgroepen van elk 100)

Privacy

Lees voor het inschrijven onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden goed door..

Gegevens

Bij het inschrijven dien je een geldige naam en overeenkomstige adresgegevens op te geven.

Bij het aanmelden van een trio team is de persoon die het team aanmeldt de team beheerder. Als het betreffende team een startbewijs krijgt toegewezen dan moet er per onderdeel een geldige naam en adresgegevens van elk teamlid worden opgegeven. Je hebt hiervoor tot 8 weken voor het evenement de tijd. Zijn de gegevens niet compleet dan komt het startbewijs te vervallen.

Toewijzing startbewijzen

Uiterlijk 2 weken na het sluiten van de inschrijving ontvang je bericht van de organisatie over of je een startbewijs ontvangt of dat je op de wachtlijst bent geplaatst. Lees hier meer over het toewijzen van startbewijzen.

Betaling

De betaling verloopt via iDEAL. Als je een startbewijs wordt toegewezen, ontvang je hierover per e-mail bericht met daarin een link om de betaling te voltooien.

LET OP: Indien je niet binnen 2 weken na ontvangst van de email met de toewijzing hebt betaald, vervalt de toewijzing van het startbewijs. Check zo nu en dan de map met ongewenste email om te zien of de bevestiging van een startbewijs met daarin de betaallink daar niet onverhoopt terecht is gekomen.

Minimale leeftijd voor deelname

De minimale leeftijd voor deelname tijdens Triathlon Woerden is 16 jaar.

Een atleet valt binnen een bepaalde leeftijdscategorie in het jaar dat hij/zij de betreffende leeftijd bereikt. Het geboortejaar, dus niet de geboortedatum, is hierbij bepalend. Lees hier meer over de indeling van leeftijdscategorieen volgens de NTB reglementen.

Kosten

De kosten voor deelname zijn als volgt:

  • 1/8 triathlon € 29,50 voor deelname *
  • 1/4 triathlon€ 35,00 voor deelname *
  • Trio’s (1/4 triathlon) € 57,50 *
  • Business trio’s v.a. € 150,00 *

Deelnemers met een NTB atletenlicentie, NTB aspirant lidmaatschap, KNWU wedstrijdlicentie, KNZB wedstrijd licentie, AU wedstrijdlicentie of buitenlandse triathlonlicentie hebben geen daglicentie nodig. Indien je niet beschikt over één van de hiervoor aangegeven licenties is een NTB daglicentie à € 8,00 verplicht. TIP: een atleten of aspiranten licentie herken je aan een A of een X in het licentienummer, staat er een L in (basislidmaatschap) dan heb je een daglicentie nodig.

Tijdregistratie

Voor de tijdregistratie maken we gebruik van de chips van MyLaps. Heb je geen eigen (gele/groene) MyLaps chip dan komt er € 6,- bij voor de kosten van een groene chip inclusief neopreen enkelbandje. Ben je al in het bezit van een eigen groene chip, dan bedragen de kosten € 1,50. Vul je s.v.p. chipnummer in bij je aanmelding.

De groene chip koop je de eerste keer en is na deelname jouw eigendom, heb je al eerder deelgenomen dan kan je de chip dus weer gebruiken door het chipnummer in te vullen bij je aanmelding.