Toewijzing startplaatsen

Door de grote belangstelling voor de Triathlon van Woerden zijn wij genoodzaakt om startplaatsen toe te wijzen* op alle afstanden. Dit geldt voor individuele deelnemers en trio’s.

De volgende aanmeldingen ontvangen direct een startbewijs:

  • Deelnemer heeft alle edities (vanaf 25) meegedaan.
  • Deelnemer is winnaar van vorig jaar (per categorie).

De overige plaatsten worden gewogen ingedeeld, zodat we per categorie een evenwichtig deelnemersveld hebben bij elke start.

Deelnemers verhouding 2017: 60% Woerdenaar, 40% deelnemers van buiten Woerden op achtste triathlon, kwart triathlon en trio’s.

Wachtlijst

Heb je geen startnummer toegewezen gekregen dan kom je op de wachtlijst. Valt er een deelnemer uit dan wordt volgens de gewogen indeling** de eerste op de wachtlijst die in aanmerking komt ingedeeld.

* De procedure van toewijzing dient niet verwart te worden met een loting.
* Bij toewijzing wordt gekeken wordt naar samenstelling van leeftijdscategorieën in elke startgroep, zodat we bijvoorbeeld niet 40 deelnemers in H20 hebben en maar 2 deelnemers in H50. Zo behouden we een evenwichtig wedstrijdveld en strijd in alle categorieën.
** Bij het inpassen van een deelnemer van de wachtlijst wordt er één gekozen die als  eerstvolgende op de wachtlijst staat in de leeftijdscategorie waar iemand uitvalt.
©1984 - 2017 Stichting Triathlon Woerden
Alle gegevens onder voorbehoud van typefouten
Share This