Dit jaar organiseert de STW, in samenwerking met de triathlonafdeling van AV Clytoneus wederom het proefzwemmen. Dit vindt plaats op zaterdag 3 juni 2017 om 15.30 uur in de Haven in Woerden, op de hoek bij de zwemstart. Vanaf 14:45 is Dare2Tri aanwezig, zodat je tijdig het gehuurde pak kan afhalen.

Het proefzwemmen is bedoeld om deelnemers aan de Triahtlon Woerden de start en het zwemmen in open water te laten beleven, als opmaat naar de wedstrijddag.

Je kunt je aanmelden voor het proefzwemmen door het onderstaande formulier in te vullen. Deelname aan het proefzwemmen kost voor niet leden van de triathlon afdeling van AV Clytoneus € 5,=. Deze niet leden zonder NTB of KNZB licentie worden bij de NTB verzekerd.

Het bedrag dien je voor aanvang bij aanmelding in de Haven contant en gepast te betalen of je kan het kan vooraf overmaken naar NL92RABO03311180 84 o.v.v. deelname proefzwemmen.

We vragen je om tijdens het zwemmen een wetsuit en een felgekleurde badmuts te dragen en de instructies van de organisatie in acht te nemen. Tijdens het proefzwemmen varen er boten mee en is er EHBO aanwezig. Deelname is echter ondanks alle veiligheidsmaatregelen die zijn genomen op eigen risico.

Wil je een wetsuit huren kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Meer info via tri-events@clytoneus.nl of info@triathlonwoerden.nl

Graag tot ziens op 3 juni.
Namens
Stichting Triathlon Woerden en triathlonafdeling AV Clytoneus

De limiet van het maximale aantal deelnemers is bereikt. De inschrijving is gesloten.

©1984 - 2017 Stichting Triathlon Woerden
Alle gegevens onder voorbehoud van typefouten
Share This