Inschrijving achtste triathlon, kwart triathlon, trio-teams en business trio-teams

De inschrijving voor de Triathlon Woerden gaat open op 1 januari 00:00 van het jaar waarin de triathlon plaats vindt.

In week 4 ontvang je bericht van de organisatie over de toewijzing van een startbewijs, of over plaatsing op de wachtlijst. Heb je een startbewijs toegewezen gekregen dan ontvang je tevens en een verzoek tot betaling. De betaling moet binnen twee weken voldaan zijn om het startbewijs te verzilveren.

Bij het inschrijven dien je een geldige naam en eigen adresgegevens op te geven. Een trio moet direct na de betaling , indien het team een een startbewijs heeft toegewezen gekregen, voor alle onderdelen een geldige naam invoeren bij de team gegevens. Is de informatie niet compleet of blijkt deze niet te kloppen, dan bestaat de mogelijkheid dat het startbewijs komt te vervallen.

Minimale leeftijd voor deelname

Er geldt een minimale leeftijd voor het inschrijven. De leeftijd van een atleet wordt bepaald door de leeftijd op 31 december van het jaar waarin de wedstrijd plaatsvindt.

  • Atleten in de leeftijd van 15 tot 17 jaar, mogen deelnemen in de Jeugdcategorie (achtste triathlon).A
  • Atleten in de leeftijd van 16 tot 19 jaar, mogen deelnemen in de Juniorencategorie.
  • Atleten in de leeftijd van 18 tot 23 jaar, mogen deelnemen in de U23 categorie.

Kosten

De kosten voor deelname zijn als volgt:

  • 1/8 € 28,50 voor deelname *
  • 1/4 € 33,50 voor deelname *
  • Trio’s € 55,00 *
  • Business trio’s € 150,00 *

Indien je niet beschikt over een atletenlicentie (herkenbaar aan de letter A in het licentienummer) of aspirantenlicentie (herkenbaar aan de letter X in het licentienummer) is een NTB daglicentie à € 7,75 verplicht.

Voor de tijdregistratie maken we gebruik van de chips van MyLaps. Heb je geen eigen (gele/groene) MyLaps chip dan komt er € 6,- bij voor de kosten van een groene chip inclusief neopreen enkelbandje. Ben je al in het bezit van een eigen groene chip, dan bedragen de kosten € 1,50.

De groene chip koop je de eerste keer en is na deelname jouw eigendom, heb je al eerder deelgenomen dan kan je de chip weer gebruiken door het chipnummer in te vullen bij je aanmelding.

Deelnemers tasjes in orde maken

Betaling

De betaling verloopt via iDEAL. Als je een startbewijs wordt toegewezen, ontvang je hierover per e-mail bericht met daarin een link om de betaling te voltooien.

LET OP: Indien je niet binnen 2 weken na ontvangst van de email met de toewijzing hebt betaald, vervalt de toewijzing van het startbewijs. Check zo nu en dan de map met ongewenste email om te zien of de bevestiging van een startbewijs met daarin de betaallink daar niet onverhoopt terecht is gekomen.

©1984 - 2017 Stichting Triathlon Woerden
Alle gegevens onder voorbehoud van typefouten
Share This